Mail uw vriend, klik hier!

email

Volg nu het laatste

nieuws via RSS!

Twitter

Er zijn concerten gevonden voor deze band
Datum Concert Locatie Plaats

Kaarten Pinkpop

Pinkpop

Pinkpop

Pinkpop

Wil jij naar Pinkpop 2014? Vergelijk hier alle aanbieders van Pinkpop kaarten 2014. Kaarten voor Pinkpop zijn altijd heel populair. Zorg er dus voor dat je nu je tickets Pinkpop bestelt, voordat het compleet is uitverkocht. Pinkpop is een jaarlijks festival in Landgraaf dat als sinds 1970 is gestart. Traditie is dat dit festival altijd met Pinksteren plaats vindt, maar dit is nog wel eens verandert. In 2014 is het gelukkig weer met Pinksteren. Het festival duurt altijd 3 dagen en er komen bijna 70.000 bezoekers op af. De laatste jaren treden er meer dan 500 artiesten op in dit weekend. De artiesten die er komen zijn altijd de beste artiesten van dit moment en in het verleden. Dat maakt Pinkpop ook zo populair. Het is ook het langstlopende evenement van de wereld en wordt ook door steeds meer buitenlanders interessant bevonden. Wil je dus naar Pinkpop? Zorg ervoor dat je op tijd jouw kaarten besteld. De tickets voor Pinkpop zijn meestal binnen een uur uitverkocht.


Beoordeel

Wat vind jij van Pinkpop? Geef hier je mening en maak kans op gratis concertkaarten.

Geef jouw beoordeling!

Gemiddelde score

9.9

Performance

10

Kwaliteit concerten

10

Tijd/Aandacht voor fans

10

Zangkwaliteit

10

Vernieuwend (nieuwe nummers)

9.7


Geef jouw beoordeling!

Laatse reviews

Gewoon een mega gezellig feestje, heerlijk in het gras liggend in de zon, luisteren naar lekkere muziek en 's avonds helemaal uit je plaat gaan!!!
Je moet gewoon een keer zijn geweest, dat sfeertje...


-PLEASE RETWEET- #pp12 #pinkpop #pinkpop2012 Lange Frans op het Pinkpop 2012 festival? Checkout http://www.pinksteren2012.nl/pinkpop-2012/Bekijk alle beoordelingen en reviews!