Mail uw vriend, klik hier!

email

Volg nu het laatste

nieuws via RSS!

Twitter

Het laatste nieuws over kaartverkoop, artiesten en wanneer concerten plaats vinden vind u hier. Wanneer kaarten voor een concert in de verkoop gaan zult u deze informatie hier als eerste terug vinden.

Nieuws

Concerten Anouk 2015

Anouk is terug met een nieuw album ‘Paradise and Back Again’ en treedt in 2015 op. Wil je haar live meemaken?

Kaarten zijn nu beschikbaar en bestel Anouk kaarten 2015 vandaag nog. De concerten zijn op 26 en 27 februari in de Ziggo Dome.


Jubileumjaar Guus Meeuwis

20 JAAR IN HET VAK
In 2015 is het 20 jaar geleden dat de carrière van Guus Meeuwis begon met de monsterhit Het is een Nacht. Inmiddels heeft de lichtvoetige muziek uit het begin plaatsgemaakt voor een steeds rijker en rijper geluid. Nu, op zijn 42e, is hij in het bezit van vele gouden, platina en dubbelplatina albums, is hij Ridder in de Orde van Oranje Nassau, Ereburger van Brabant en staat de kast vol 3FM Awards, Edisons, een Televizier Talent Award, een Gouden Harp en legio andere prijzen.

10 JAAR GROOTS
2015 is tevens het jaar waarin Guus voor het 10e jaar op rij met zijn Groots met een zachte G concerten in het Philips Stadion in Eindhoven staat. Met deze concertreeks heeft Guus inmiddels meer dan een miljoen mensen naar zijn geliefde stadion gezongen.

Wil je nog kaarten Guus Meeuwis kopen voor zijn Groots met een zachte G concert doe dat nu het nog kan.

HET JUBILEUMJAAR
Redenen genoeg om groot(s) uit te pakken! In plaats van terug te kijken, gaat de zanger vieren waar hij is gekomen. “Ik heb de agenda tot aan het dubbele jubileum leeg geveegd.” vertelt Guus. “We gaan de meest te gekke dingen doen. Dingen die ik al jaren in m’n hoofd heb zitten maar waar het simpelweg te druk voor was, maar ook dingen die heel hoog op mijn wensenlijst staan maar die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Ik durf nog bijna niet te geloven dat dit allemaal echt gaat gebeuren. Het wordt zó gaaf.”
De projecten die hieruit voort zijn gekomen noemen we samen: Het Jubileumjaar.


Nog geen kaarten voor Vrienden Amstel Live 2015

Heb jij nog steeds geen kaarten gekocht voor 1 van de concerten van de Vrienden van Amstel Live 2015 in Ahoy? Het grootste café bestaat maar een aantal dagen, dus zorg dat je er bij bent. Wil je veel verschillende artiesten zien tegen een lage prijs, dan moet je naar de Vrienden van Amstel Live gaan in Ahoy. Kaarten Vrienden van Amstel Live 2015 zijn nu nog steeds te bestellen via Bestelconcertkaarten.nl, maar we zien dat er veel kaarten worden verkocht en dat het uitverkocht raakt. Wil je dus gaan, bestel dan snel jouw kaarten voor Vrienden van Amstel Live 2015.


Toppers 2015

Wil jij in 2015 weer naar de Toppers in Concert? Dan kan je nu al kaarten vergelijken en bestellen. De Toppers treden natuurlijk weer op in de Amsterdam Arena in 2015. Na een prachtige film kunnen ze weer volop gaan feesten in de Amsterdam Arena. Ze noemen Vrienden van Amstel Live weleens het grootste cafe van Nederland, maar bij de Toppers kunnen ze er ook wat van. Toppers 2015 kaarten zijn daarom ook altijd heel populair en snel uitverkocht. Wees er dus snel bij om jouw kaarten Toppers 2015 te bestellen. Wil je goed naar Toppers in concert 2015 dan adviseren wij om de kaarten voor de Toppers in 2015 goed te vergelijken. Dit kan je natuurlijk doen op Bestelconcertkaarten.nl. De website om concertkaarten voor de Toppers in 2015 te vergelijken.

Bestel Toppers 2015 kaarten


Extra concert guus meeuwis 20 juni 2015

Extra Groots met een zachte G concert op zaterdag 20 juni 2015!

Vol trots mag ik aankondigen dat we volgend jaar een extra Groots met een zachte G concert geven op zaterdag 20 juni 2015! De kaartverkoop voor de concerten op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondagmiddag 14 juni 2015 gaat zo hard dat we er nog één bij mogen doen. Wist je trouwens dat we in 2015 voor alweer het 10e opeenvolgende jaar in het Philips Stadion in Eindhoven staan? Voor die gelegenheid hebben we de concertreeks omgedoopt tot De Jubileumeditie. En dat jubileum gaan we natuurlijk vieren: Groots wordt Gigantisch!

Bestel Guus Meeuwis 2015 kaarten voor zaterdag 20 juni 2015


Andre Rieu 2015

Wil jij in 2015 ook weer naar een concert van Andre Rieu? Andre Rieu zal in 2015 ook weer veel concerten geven in Nederland en Belgie, maar ook in andere landen van de wereld. Andre Rieu is een echte wereldster geworden en treed echt overal ter wereld op. Andre Rieu kaarten 2015 zijn altijd populair bij mensen in Nederland. Wil je dus een concert van Andre Rieu in 2015 bijwonen dan moet je de Andre Rieu pagina goed in de gaten houden en ervoor zorgen dat jij als eerste jouw Andre Rieu kaarten besteld voor een concert in 2015. Natuurlijk treed Andre Rieu ook weer op in het Theater aan het Vrijthof, waar hij jaarlijks vele concerten geeft. Deze unieke concerten van Andre Rieu moet je een keer meegemaakt hebben en zijn dan ook zeker de moeite waard om te bezoeken. Kan je niet wachten tot 2015? er zijn nu ook nog kaarten te koop voor zijn concerten in 2014.

BESTEL KAARTEN ANDRE RIEU


Kaarten Passenger 7 oktober 2014

Wil je naar het concert van Passenger op 7 oktober in de Heineken Music Hall? Vergelijk en bestel dan snel jouw kaarten voor Passenger. Dit concert is net in de verkoop gegaan en zorg dus dat je erbij bent. Passenger komt Nederland weer eens verblijden met een concert! De singer/ songwriter die onze harten heeft gestolen met ‘Let Her Go’ komt dit najaar naar de hoofdstad!

Kaarten Passenger zijn nu te bestellen. Mis hem niet!


Kaarten Gavin DeGraw 22 september 2014

De Amerikaanse singer-songwriter stond er afgelopen maart nog waar hij volgens nu.nl “de volledige zaal liet stralen van geluk”. En daar gaat hij ongetwijfeld wederom voor zorgen tijdens zijn 2e Heineken Music Hall show!
Wil jij dus een concert van Gavin DeGraw bijwonen dan moet je nu snel jouw kaarten Gavin
DeGraw
bestellen.


Sky City Festival 2 augustus 2014

Op zaterdag 2 augustus vindt de eerste editie van Sky City Festival plaats in het Arenapark, Amsterdam. Vandaag worden zes nieuwe acts toegevoegd aan het programma. Blasterjaxx, Rita Ora (live), Madeon, Shermanology Soundsystem, Quintino en Gregor Salto zijn bevestigd. Eerder werden Avicii, Afrojack en Knife Party al aangekondigd voor het festival. De kaartverkoop is reeds begonnen.

Sky City is een nieuw eendaags dancefestival in Amsterdam met een open air mainstage in het Arenapark en een indoor stage in de naastgelegen Heineken Music Hall. De programmering richt zich op de grootste DJ’s en elektronische (live)acts van dit moment, met een flinke knipoog naar popmuziek. Internationale headliners, lokale grootheden en aanstormend talent krijgen de mogelijkheid een eigen show neer te zetten voor hun fans. De artiest en het publiek staan door de focus op de mainstage samen centraal.
Wil jij kaarten voor het Sky City Festival? Bestel ze dan vandaag nog!


Guus Meeuwis op Texel

‘Groots Overzee’ op Texel: en jij kan nu al kaarten bestellen!

Vanochtend kondigde Guus bij Radio 538 een Groots concert aan op een wel erg bijzondere locatie: Texel. Na het succes van vorig jaar op Curaçao, vindt de tweede editie van Groots Overzee plaats op 10 mei in de sfeervolle haven van Oudeschild op Texel. Dit avondvullende outdoor event is een voorproefje op de jaarlijkse ‘Groots met een Zachte G’-concerten in het Philips Stadion in Eindhoven. ‘Groots Overzee’ is een concert op kleinere schaal, maar bevat verder alle ingrediënten van het ‘Groots met een Zachte G’-circus, gecombineerd met een optimaal vakantiegevoel. Het voorprogramma zal net als in Eindhoven worden verzorgd door Nielson.

Guus over zijn tweede ‘Groots Overzee’ concert: “Een concert geven op het strand van Curaçao was natuurlijk fantastisch! Dat smaakte naar meer. Ik vind het te gek om die sfeer ook op een van onze mooie Waddeneilanden neer te kunnen zetten. De slogan van Texel is ‘Vier het leven’, en daarin kan ik me prima vinden! En Texel is een stuk dichterbij dan Curaçao en daarmee toegankelijk voor iedereen!” aldus Guus.

Vrijdag 21 maart om 10.00 uur begint de openbare kaartverkoop van Groots Overzee.

Wil je verzekerd zijn van kaarten? Speciaal voor de fans is er een exclusieve voorverkoop! Bestel nu jouw kaarten Guus Meeuwis.